close
تور سریلانکا

طرز تهیه آب زرشک

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394
ساعت GUCCI طرح LOVE

نویسنده : mijisir |

خب از اونجایی که علاقه زیادی به ترشیجات (!) دارم میخوام طرز تهییه آب زشکو آموزش بدم که البته کار خاصی نداره ولی توی تابستون خیلی میچسه! (مخصوصاً اگه وسط ظهر توی گرما یک لیوان از این گنده ها پر یخ کنی با آب زرشک بنوشی!)


1-تهییه زرشک آبی!(از این هایی که توی غذا میریزن نیست.

2-به میزان هر نیم کیلو زرشک 1.5 تا 4 لیتر آب به سلیقه خودتون اضافه کنید . (من 2 لیتر اضافه میکنم)

3-بعد از شستن زرشک ها بگذارید تا کاملاً داخل آب بجوشه.(تا جایی که راه داره)

4-از صافی رد کنید تا تفاله ها گرفته بشه و به دوباره آب اضافه کنید.(اگه 2 لیتر زیختید اول 1.5 لیتر کافیه)

5-اگه دوست داشته باشید میتونید جوهر لیمو هم اضافه کنید (1قاشق چای خوری) و نمک!

6-بگذارید فریزر تگری که شد نوش جان کنید!

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 18 نفر مجموع امتیاز : 76



برچسب ها : "طرز تهیه آب زرشک" , "اب زرشک" , "اب" , "زرشک" , "درست کردن اب زرشک" ,

تاریخ : 07 / 07 / 1391 | نظرات ()بازدید : 18145

مرتضی پاشایی، خواننده محبوب ایرانی، درگذشت تاریخ : جمعه 23 آبان 1393
جوک های جدید و خنده دار مهر ماه 93 تاریخ : پنجشنبه 22 آبان 1393
جوک خنده دار مهر ماه تاریخ : پنجشنبه 22 آبان 1393
مرداد تاریخ : سه شنبه 31 تیر 1393
زندگی در آلمان و مزیت های زندگی در آلمان تاریخ : یکشنبه 01 تیر 1393
جوک های خنده دار تیر 93 تاریخ : یکشنبه 01 تیر 1393
شیوه جالب مورچه ها برای زنده ماندن در برابر سیل تاریخ : یکشنبه 01 تیر 1393
مدل رنگ مو بهار و تابستان ۲۰۱۴ تاریخ : شنبه 10 خرداد 1393
مدل شیک و زیبا پالتو دخترانه 2014 تاریخ : پنجشنبه 26 دی 1392
مدل پالتو کره ایی ۲۰۱۴ | پالتو دخترانه تاریخ : پنجشنبه 26 دی 1392
مدل مانتو دخترانه ۲۰۱۴ تاریخ : پنجشنبه 26 دی 1392
محمدرضا گلزار، پرسپولیسی یا استقلالی؟!+ عکس تاریخ : پنجشنبه 26 دی 1392
الناز شاکردوست با پیراهن و شلوار کنار رودخانه تاریخ : پنجشنبه 26 دی 1392
کالکشن مانتو ۲۰۱۳ – برند CLOTHO تاریخ : پنجشنبه 26 دی 1392
ستاره های فوتبال چه ماشینی سوار می شوند!؟ تاریخ : پنجشنبه 26 دی 1392

این نظر توسط مصطفی در تاریخ 1392/7/7 و 23:36 دقیقه ارسال شده است

با سلام
ممنون از مطلب شما
به نظر بنده زمان جوشیدن در مرحله اول بیشتر از 10 دقیقه لازم نیست و پس از آن درب ظرف را گذاشته و به مدت 24 ساعت صبر کنیم و سپس آنرا له کرده و صاف نماییم . کیفیت آب زرشک بدست آمده بسیار گوارا میگردد . ( به ازاء هر کیلو زرشک 3 کیلو آب مناسب می باشد )
شاد و تندرست باشید
مصطفی میرزاباقی


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


<
مردادیها
firefox
opera
google chrome
safari